Länge sedan jag skrev.

Nu är det ett tag sen jag skrev här, sorry.
Jag har haft massor av saker att göra, skolan har börjat igen och jag är sjuk som satan :/ typiskt.
Jag har också tatuerat mig igen men dock blev den inte klar, jag blödde så mycket att färgen fastnade inte riktigt bra så nu väntar jag på att den ska läka så jag får göra klart den. Tatueringen är till min mormor som dog när jag var liten, hon var min bästa vän så den är till henne. Jag har dels börjat dela ut reklam för att tjäna lite extra också, kan få upp till 2000 i månaden, och det är inte fyskam. Nej nu ska jag gå och snora brevid Daniel i soffan. Puss&kram på er!


trött

hade en toppen födelsedag igår, lite full och så men det gick bra. jag var väldigt trött idag men det vara bara att masa sig upp och gå till affärn och köpa fika, eftersom brorsan kom över med sin familj och firade mig. jag fick en jätte fin kog med vin,kex,ost och fina vinglas och fina höganäs tallrikar! super tack. nu ska vi se på vit oleander på 2:an, jag älskar den filmen!


födelsedagskorg

yey!

yey inte många timmar kvar tills man fyller 18 då :D

du vet.

jag finns här, jag håller din hand.


vacker? ful?

Sitter här och lyssnar på gammal musik och dricker lite vin och funderar lite på dagens samhälle vi lever i. jag blir ledsen när jag tänker på hur många tjejer som mår dåligt för att dom inte känner sig vackra nog, det är synd att vi ska behöva känna att vi har massa måsten för att vi ska passa in. Det är smink hit och dit, det ska fyllas på här och tas bort där. Jag blir verkligen ledsen när jag tänker på hur alla tjejer sitter och kollar på modellerna som är så smala att dom knappt orkar posera framför kameran ens. Varför ska vi behöva ändra på oss bara för att vi ska passa in och känna oss accepterade och speciellt känna oss älskade och vackra, varje dag ser jag tjejer som har så mycket smink så jag nästan undrar hur dom ser ut under allt det där kladdet. Jag undrar hur många av alla världens tjejer som egentligen är nöjda med sitt uttseende och jag undrar hur dom ser ut? jag förmodar att alla dom är vackra på sitt sätt. Vad är vackert? vem bestämmer det? är det du? eller är det median? eller är det rent ut sagt jag själv? Vad är dagens ideal egentligen? Jatg vill samla alla världens tjejer,kvinnor,flickor och bara krama om er och säga att alla är ni unika, och alla är ni VACKRA! kom ihåg tjejer, DU ÄR VACKER!!

Snygg eller Ful?!

Linn(http://ffamousunknown.blogg.se/) skrev ett väldigt intressant inlägg i hennes privata bloggdel, som jag tänkte och skriva lite om.


Varför kan man bara inte få må bra?! Varför är det så svårt? Om det inte vore för alla jäkla måsten i den här världen så kanske man hade mått liiiite mättre. Man söker efter perfektion men man finner den aldrig, alltid är det något som inte ser eller känns bra. Jag önskar att jag fick EN dag där jag kunde känna mig ganska okej, att tröjan sitter okej eller att håret faktist ligger som det ska, och att jag för en gång skull såg mig själv som vacker. Varför ska modellerna som sitter i en jävla busskur få bestämma hur man ska se ut och för den delen må, ska jag behöva må dåligt för att hon på bilden där är säkert 30 kg lättare än mig men hon ler ju hon måste vara lycklig? Ibland är livet så otroligt jäkla orättvist, men vad får jag för att jag sitter här och gnäller? Inte ett skit, men varför ska man behöva må så här i en värld där alla ska få må bra och ha ha ett hyffsat okej bra liv. Alla födds inte som fotomodeller, inte ens en tredjedel endå sitter man här och mår som man gör, men jag tror att alla har något vackert i sig. Men vad säger att man är lycklig bara för att man är snygg? Jag tror inte det har någon betydelse vare sig man är snygg eller mindre snygg, jag tror sammhället måste ändra syn för oss kvinnor och få oss att inse att man kan vara vacker fast man inte ser ut som en barbie!

 Vore livet enklare om man var snygg?

Tvättstuga

Jag och mamma håller på med tvättstugan just nu och det är väl det tråkigaste som finns att tvätta, idag blir en slappa dag, jag och daniel ska ta ett varsitt glas vin senare ikväll och bara mysa framför en film tror jag. Det är inte många dagar kvar tills skolan börjar heller, jag är taggad med endå inte. Just nu känns det som att jag bara vill tbx tyill skolan och bara plugga så ut i norden så jag blir klar med allt. vi har uppropet på en fredag!? för sjutton varför på en fredag? jaja det blir nog bra iaf.
 

jag är så dugen på att få redigera lite bilder så har ni några bilder som ni vill ska fixas kasta iväg en komentar eller något.


knöl i armhålan

bah jag har hittat en stor knöl i armhålan :( jag är hypokondriker så just nu flyger det typ 1000 sjukdomar i huvudet. det blir läkaren på måndag om den inte är borta, mamma säger att det är bäst att kolla upp när vi har så mycket bröstcancer i släkten. jag kommer dö eller något :'(

Olika bloggare

Jag är med och tävlar om att få en bloggdesign av: http://ffamousunknown.blogg.se/ som för övrigt är en av dom bloggar jag läser flera gånger om dagen, jag tycker hon verkar vara en trevlig och hon är super söt och snäll. hon är värd ett besök.


Några bloggar jag läser dagligen:
http://www.blondinbella.se/default.aspx : Älskad eller hatad? jadu, jag tycker om att läsa henne blogg, inte för att hon är en "känd" bloggare, utan för att hon ibland kan ha spännade saker man inte vill missa. Okej jag föll för grupptrycker och läser hennes blogg varje dag.

http://www.hanky.se/LindaRosing : Jag totall älskar henne blogg, folk säger att hon är efterbliven hit och dit men vet ni? jag tycker hon är precis som vilken annan människa! jag är så glad att hon faktist väljer att blotta ut sitt liv och skiter i alla elaka saker hon får höra varje dag.

http://ffamousunknown.blogg.se/ : Finns det någon mysigare blogg? jag älskar den och kollar säkert minst 5 gånger om hon har uppdaterat. massa bra tips och knep! och små tävlingar ibland. I love it.

http://kissies.se/ : Jag har fått ett tvång att läsa henne blogg för att se vad nästa sak hon ska skriva är, skratta eller gråta? ja säg det.

http://lindaslya.blogg.se/ : Älskar hennes blogg, små roliga tävlingar och massor av knep och tips! värd ett besök eller två.

http://pussydoll.blogg.se/ : började följa hennes blogg ordentligt för någon dag sen, helt underbart go tjej som tål kritik och skriver om mycket intressanta saker.

Första inlägget.

Jahapp, nu var vi här igen. Nu ska jag försöka göra det här igen, jag har provat blogga ca 100 gånger men känner att den här gången ska det nog gå. vad jag kommer skriva om det vet jag inte riktigt än, jag ska ta tagen och fundera lite. Jag kommer försöka skriva om lite allt möjligt, vad vill ni läsa om?

Välkommna hit nu :D