Olika bloggare

Jag är med och tävlar om att få en bloggdesign av: http://ffamousunknown.blogg.se/ som för övrigt är en av dom bloggar jag läser flera gånger om dagen, jag tycker hon verkar vara en trevlig och hon är super söt och snäll. hon är värd ett besök.


Några bloggar jag läser dagligen:
http://www.blondinbella.se/default.aspx : Älskad eller hatad? jadu, jag tycker om att läsa henne blogg, inte för att hon är en "känd" bloggare, utan för att hon ibland kan ha spännade saker man inte vill missa. Okej jag föll för grupptrycker och läser hennes blogg varje dag.

http://www.hanky.se/LindaRosing : Jag totall älskar henne blogg, folk säger att hon är efterbliven hit och dit men vet ni? jag tycker hon är precis som vilken annan människa! jag är så glad att hon faktist väljer att blotta ut sitt liv och skiter i alla elaka saker hon får höra varje dag.

http://ffamousunknown.blogg.se/ : Finns det någon mysigare blogg? jag älskar den och kollar säkert minst 5 gånger om hon har uppdaterat. massa bra tips och knep! och små tävlingar ibland. I love it.

http://kissies.se/ : Jag har fått ett tvång att läsa henne blogg för att se vad nästa sak hon ska skriva är, skratta eller gråta? ja säg det.

http://lindaslya.blogg.se/ : Älskar hennes blogg, små roliga tävlingar och massor av knep och tips! värd ett besök eller två.

http://pussydoll.blogg.se/ : började följa hennes blogg ordentligt för någon dag sen, helt underbart go tjej som tål kritik och skriver om mycket intressanta saker.

Kommentarer
Postat av: Linn

Sv: Det är hon verkligen!

Åh, vilket gulligt inlägg! <3 puss på dig!

Postat av: Syntetica

fusk kallas det :P



sant bara ju :) du verkar vara så otroligt jordnära och så otroligt snygg ju :O

2008-08-09 @ 22:35:35
URL: http://syntetica.blogg.se/
Postat av: alix

vad tycker du om homosexualitet? rätt eller fel?

ska dom ha rätten att gifta sig, och adoptera?

tyck till i min blogg.

2008-08-31 @ 13:28:09
URL: http://alixf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback